selamat berpuasa semua

to ALL my Muslim members, wish u all selamat menyambut bulan puasa and selamat berpuasa la kiranya tuh.......to kawan kawan yang dapat penyakit misteri gastrik tertiba jer jangan nak poyo jer hehehehe jangan jadikan bulan puasa ni korang tak boleh nak training plak alasan semua tuh hehehehe malam pas trawikh kan boleh jom joint me at public swimming pool presint 6, putrajaya after trawikh then we ride til 11pm (kalu jadi la nak training nih hehehehehe)





Please Respect Cyclists.We Are Road User Too

4 comments:

bola2api said...

selamat puasa..

sambil swimming, minum air ker hehehe

ool@ p@nD@ said...

salam ramadhan..... jgn tggl pose.. hahaha

heero yui said...

aini :

minum air malam tak per..nak jogg ptg ptg cam org tu tak blh la tak sempat la so mlm jer la yg ada.

ann :

salam ramadhan..korang tu conform tak penuh pose sebulan hehehehe

Beskal Chap Ayam said...

kalau minum air swimming pool tahan pose esok nya comform