Look what I’ve got

Last Friday my friend (epoi janggut) as me to bukak pose with him at bangsar so after office hour, my wife and i straight to bangsar( nasib baik tak jem)..sembang sembang kejap and tuka baju then we go to bukak pose at lucky garden (port biasa dok lepak le kedai ni tom yam and ayam goreng kunyit dia power tak caya tanya "Dee Lu" tauke Core Zone).....

Lepas berbuka tu epoi suruh singgah umah dia dulu nak ada barang nak bagi katanya so g la balik umah dia kat jalan bawal bangsar tu....ingat nak bagi apa sekali dia bagi barang baiikkkkk puyaaaaa (ikut nada Daffi anak menteri aku :P)....that thing is CRANK BROTHER EGG BEATER MXR PADDLE hahahahahahaha bukan cikai punya paddle ni :



weight : 278g sepasang / 139g sebelah
spindle : scm435 chromoly steel
body : carbon steel
wings : carbon steel
spring : steel
release angle : 15' or 20'

AND I GOT THIS FOR FREE HAHAHHAHAHAHAHAHA moga moga dimurahkan rezeki budak ni hehehehehehe Paddle is still new with a bit scratch. (tak nak calar beli baru la pastu simpan dalam frame)..just two times ride at kiara...alasan nak roger because this paddle tak serasi dengan dia dah biasa guna Time Paddle ayat dia mcm cibai yer


Majlis penyerahan secara rasmi paddle ni dari tuan yang sponsor :P

i will upload another pic after this (got no time to pasang kat basikal ler)....

AND..........

i got this one tooo :P.......


Hadiah from my lovely wife for my birthday ari tu... NIKON D60 SLR with NIKKOR DX 18 ~ 55mm f3.5-5.6G VR huh huh huh dapat sekali dgn 2G Memory Card, Camera Bag, Nikon Camera Tripod and one sweet Nikon Umbrella

wife gua dah suruh g kursus photograpy mana la tau lepas ni blh part time jadi jurufoto ke apa ke hehehe


Please Respect Cyclists.We Are Road User Too

6 comments:

rudy said...

woagahahah... wah! lepas nih ada ler 1 orang lagi photographer kat MASS

ool@ p@nD@ said...

congratulationz.....

heero yui said...

rudy : aku baru lagi tak pro mcm hang...kalu amik gambar siang ok ler tapi bila malam gambar selalu tak jadi takder flash yg power la

panda : macih

rudy said...

jumaat ni gi mass tak?

heero yui said...

insyallah kalu takder apa hal g kot..tapi naper kali ni mcm tak banyak promosi mcm dulu yer tak der perbincangan sangat aku rasa

rudy said...

suma orang sibuk posa agaknya