2 F'n K Roundup


poster by Robby take in Fakawi Tribe

Moh le ramai ramai g Kiara minggu ni meramaikan majlis race haram ni hahahahaha walaupon aku sendiri tak dapat datang (balik KG cuti panjang maaa) tapi aku jemput gak semua g.. nak masuk tak blh dah so datang tengok le la top top rider ramai ada kecuali LIM je so selamat ler siapa yang masuk tu hehehehehe

more info in fakawi site click at this link

bagus tul pihak penganjur buat event mcm ni "Majulah Sukan MTB utk negara" mmmmmmmmmm MSN tengok ke geng geng MTB ni mmmmmmmmm lu pikir la sendiri


Please Respect Cyclists.We Are Road User Too

6 comments:

r@ih@n said...

fit kan badan lg, kang chubby pyh nk kayuh.. hahahaha...

heero yui said...

hari hari training mcm nak mampos takkan chubby punya la perut pon sudah petak 6 dah ni lagi 2 akan muncul hahahah nnti ada adventure race bulan 12 kat taiping snr buat masuk la

ool@ p@nD@ said...

aper brg snr punyer race... xlayan beb... kahkahkah, colum snr dh reject dr senarai hidup.. hehehe

heero yui said...

hahahaha reject trus tuh jgn jai mcm baru baru ni nite orienteering bdk bdk teknikal tu keja separuh mati dapat RM 30 jer hahahaha...... adventure race kali ni mayb sy msk kot dah lama sangat rest tak joint adv race ni kali ni main mix siap la team Lea tuh tak der harpan la dia nak menang lagi hahahaha

ool@ p@nd@ said...

RM30 jer.. ya rabbi, aper la nasib mereka kan.. hahaha.. eleh, jgn ckp jer, kalahkan lea dl br gempak beb.. huhuhu

heero yui said...

keja gile babas katanya tapi dapat RM30 jer apa la duit minyak bdk bdk tu g sana pon tak lepas epoi janggut la yg bagitau. tengok la kali race kali ni siap la lea tuh tak blh cari makan dah hehehehe