my new weapon siakkk

tak nak cakap banyak....this time i got new weapon for me to used hehehehehe not for jalan jalan or pergi mandi or g toilet but untuk running la jogging pon kira ok la

My another Brooks shoe looo but this time Brooks Limited Edition Racer ST running shoe (punya la panjang nak sebut)....colour baik punya Hijau with a bit merah hahahaha baru la time running tu orang tengok kasut tu hahahahaha poyo lagi...menambahkan koleksi sport shoes aku yang ke berapa ntah nnti aku kira balik yang pasti lagi banyak dari koleksi kasut wife aku hehehehehehe.
see that Limited Edition...my shoe no is 515 dari 1984 keluaran, (tu yang aku beli tu) naper dia kuarkan angka sebanyak tu jangan tanya aku pon tak tau sedangkan Brooks mula diperkenalkan pada tahun 1914...biar la kat dia asalkan aku dah dapat.

berat dia p
lak berapa gram tak tau ler tapi agak ringan ler cuma kaki si pemakai tu jer yang agak berat skit :P (kalu kasut power mcm mana pon tapi orang yang pakai tak power pon tak guna gak kan hehehehehe)

my friend (TONGA Rowing Malaysia) yang bagitau pasai kasut ni dia dapat good price so g ler ngn dia..price yang aku dapat mmmmmmm Rahsia yang boleh kasitau pon tak sampai RM100.00 heheheh Kedai mana mmmmmm Rahsia jugak hehehehehe







mamat mana ntah ni poyo jer nak bagitau pakai kasut baru :P











so lepas ni ingat nak joint adventure race balik le setelah sekian lama berehat rasanya



Please Respect Cyclists and Runner.We Are Road User Too

8 comments:

Beskal Chap Ayam said...

rekemen aku sekali pls

heero yui said...

sorry la bang kitaorg borong abih kat kedai tu tinggl 5unit semua 5 kitaorg amik hehehehehe

Beskal Chap Ayam said...

oiccc its ok melopeh den mmg tgh cari kasut jogging yg sesuai ngan segala hal heheh.

bola2api said...

wah.. byk barang baru sekarang menjelang hari raya.. hahaha

heero yui said...

aini :
biasa ler barang hari raya hehehehe rezeki hari raya kot kali ni

BCA :
ari tu PCM hang ada datang ker?

Beskal Chap Ayam said...

heero aku ke melaka ada keje tak dapat nak dtg frust maa.

ool@ p@nd@ said...

poyo giler... (sbnrnyer jealous) huhuhu....

heero yui said...

BCA : tak per bulan depan ada lagi tak der hal punya

panda : memang nak kasi jelous pon