dah tak de keja

feel like time move very slow today...all job has been done so dosent know what to do, bukak blog rasa mcm nak update je tapi no new story la coz bulan pose ni tak der aktiviti sangat. check balik in my E-album and i saw my old pic with my old bike hehehehe we ride at cameron the day after we took Jim Thompson loop.... some of this pic keluar dalam megazine GoingPlaces keluaran April 2007 (Malaysia Airline Megazine) so terpoyo la plak bila satu dunia megazine tu pusing hehehehe

so this one i like to share with u all
mula mula sejuk la

dah panas skit bukak ler sweater tu

my solo ride ni pon kuar megazine gak hehehehe tapi bukan yang kat tepi tuh



lama tul time ni bike aku tu dah patah dua dah pon ride pon pakai suar pendek plak coz ingatkan nak makan angin jer sekali ada photographer la









antara yang ride ari tu :

last pic dari belakang : Sham Kuttas (Ipoh), EJ (Ipoh), Heero Yui (aku la tu), Abang (Kajang), Epoi Janggut (Bangsar)
Sorang lagi takder dah blik time ni : Seng Wai (Sudah jual dia punya specialized la RM 9K)


Please Respect Cyclists.We Are Road User Too

13 comments:

flatfinger said...

pernah kuar majalah...patut la hero Malaysia rupanye...huhu

" MAT KEDAH " said...

Gambar kat cameroon tu cantik gila.. aku suka sangat...

heero yui said...

flat :

kuar majalah jer tak dapatapa pon time ni dapat nescafe tarik jer huh huh huh si photography tu jer dapat untung dari MAS

MK :

gambar banyak lagi..penat gak ler nak buat dua tiga kali naik turun bukit

Beskal Chap Ayam said...

waw the good view cantik gilerrrr

Beskal Chap Ayam said...

cantik nya gambarrr ada lagi takkk

Beskal Chap Ayam said...

cantik nya pic bro ada lagi tak....

Beskal Chap Ayam said...

cantik gambar nya sungguh unik ada lagi tak nak tgk.

heero yui said...

ni conform tak der keja ni kasi comments banyak banyak ni hehehehehe

pic ada lagi saja tak nak taruh banyak banyak nnti org kata poyo plak heheheheh

Beskal Chap Ayam said...

heheheheh sorry

bola2api said...

wah letakla lagi gambar2.. cantik siot..

gambo dlm magazine tu pun letak la sekali.. poyo tak poyo.. tak kira, aku nak nengok gak

heero yui said...

hehehe cukup cukup la kot kang penuh sangat plak malu la i hehehehe pic yang dalam megazine tu aku dah letak sekali dah ler tapi nnti aku amik gambar ngn meg tu aku letak kat dalam ni wokeh

Man CIOCC said...

Jom kita buat sekali lagi....

heero yui said...

man : ok jer lagipon kitaorang mmang plan nak g sana lagi cuma tak tau biler jer tak der masa skang nih