mmmmmmm game apa lagi yer

ari ni kebosanan kat office bukan tak der keja.kalu nak pikirkan keja sampai ke ila pon tak abih tapi ari ni malas skit mmmmm malas banyak kot hahahahaha

tengah tengah dok belek kalender tadi saja saja la aku plan after Trithlon kat Port Dickson nnti apa lagi yer event or race yang nak masuk nih hehehehe

So apa yang dah tercatit dalam kalender aku sebelum nih utk event / race yang nak masuk adn belum di tokok tambah lagi ler nih

Terdekat after Tri PD

1) Balleh - Kapit Water Raft Safari - 7 hingga 9 Ogos 2009. Macam yang tahun lepas punya gak can see at this link kat Kapit Sarawak

2) PCC Nexus Presidential Ride - 16 Ogos 2009 - macam yang tahun tahun lepas punya gak buat kat area Broga and 65KM MTB ride
click pic for more info
3) Burung Hantu Jamboree Ride - 1St Jamboree yang buat malam so wajib masuk - event at MITC Melaka on 24 - 25 Oktober 2009. More info at this link

4) Putrajaya International Trithlon - 31 Oktober 2009 link (tak daftar pon lagi)

5) Terengganu Dragon Boat - November 2009 (Tarikh takde tapi manager dah cakap masuk)

6) Monsun Cup - November 2009 - Pulau Duyong Terengganu ( Tarikh ada tapi aku yang tak tau bos dah letak nama hahaha)

7) Kayuh Lasak Penang Mountain Bike Jamboree - 5 - 6 Disember 2009. Tahun lepas tak de tahun ni ada balik so walau macammana pon acara wajib masuk
click pic for info

so semua event event and race yang dah dimasukkan dalam kalebder and kana la prepare betul betul hahahaha mmmmmmmm ada lagi tak yer yang tertinggal...MTB Carnival macam mana yer tak denga citer lagi ni

Please Respect Cyclists.We Are Road User Too

3 comments:

qistory said...

oh...ingatkan game apa tadi...kut leh la nak cadangkan main gasing ke, dam haji ke, dam ular ke...koman2 pun dota ke...kikiki...

heero yui said...

kalu dam aji susah..percent utk menang mmang tak der susah la nak cari makan kalu macam nih hehehehe

Digital mapping services said...

Cukup informatif ... Thanks for sharing nice posting ..
salam

GIS analisis spasial