Port Dickson International Trithlon pulak

mmmm Port Dickson International Trithlon la pulak yer mmmmmm

kekadang tu aku dok pikir pikir macam mana la aku dari asalnya asyik g race mountain bike then saja bertuka to wall climbing then masuk adventure race plak after that kayak and dragon boat plak ish ish ish kali ni macam mana blh terminat joint Trithlon ntah ler dah ler tu aku main relay bukannya aku yang kayuh pon aku swim mmmmmmmmmmmm jauh lari dari bidang tuh hehehehe

apa pon..apa yang penting "kerjaaaaaaa samaaaaaaaa" eh silap apa yang penting aku dah daftar dah pon hahahahaah sekali lagi

My another event yang akan aku masuk for this year ni : PORT DICKSON INTERNATIONAL TRITHLON yang akan berlangsung di Admiral Marina & Leisure Club, Port Dickson on July 12, 2009 hehehehe kalu nak tau more info bout this Tri event can click here marilah datang beramai ramai menyokong aku mengharungi ombak laut selat melaka :P

Lepas habis Xterra Malaysia ari tu aku tertaksengaja mengurangkan training aku coz sibuk ngn keja ngn sja gatal nak balik umah awal hehehehe so start minggu ni aku dah jogg balik around 10km/day with my wife and my swimming training minggu ni mayb 2-3kali jer kot sibuk skit but minggu depan insyallah tiap ari g swim hehehehe

so apa pon wish me luck :P
apa kena mengena pic ni ngn Tri ntah la yer hehehehe



Please Respect Cyclists.We Are Road User Too

4 comments:

qistory said...

selamat ber triathlon ye...

heero yui said...

slamat...pasni suh la ur hubby bertriathlon plak borin kalu asyik ber MTB nih hehehehe

qistory said...

dia nak bertriathlon? wakakaka...atas katil je la...hahahah...

heero yui said...

triathlon gak ler tu memerkukan endurance yang tinggi tuh hahahaha