Xterra Malaysia

dah lama rasanya tak masuk race ke adventure race ke..last adventure race yang aku masuk dulu pon Iron Bound kat tepen suatu masa dahulu hahahaha so for this year i will try to bit myself for XTERRA MALAYSIA pulak that will be held at Kuantan Pahang by 6-7 Jun 2009

actually for those who didnt know bout XTERRA is...

Xterra ni konsep dia sama jer macam TRIATHLON ada swimming, biking and running bezanya Xterra ni Off Road Tri :D that mean u will swim 1.5km then doing for 30km Mountain Bike then 10km off road / trail running..

click at logo to see full details bout xterra.

kali ni aku masuk pon bukan full punya aku msk yang relay jer hehehe disiplin yang aku akan msk is swimming then kawan aku yang lain akan do MTB and Trail Running hehehe bukan apa aku dah cerminkan diri nih kalu masuk full after swim tu blh gelong badan nak ride plak hehehe kalu Run-Cycle-Run ok lagi ni Swim-MTB-Run berat tuh hehehe.....

so langkah pertama aku dah buat semalam training swimming at Public Swimming Pool P6 putrajaya..i do 30 x 50m laps non stop swimming in 38minutes that mean 1.5km ler but all da way breast stroke la nak try freestyle tak terdaya loo skill tak bagus lagi 50m ok ler pastu semput hahaha tapi hopefully nnti aku dapat gak try buat freestyle utk 1.5km nih

semalam pon ada 1st Dragon Boat training for team aku so dayung 2km makan angin jer la dah lama tak turun Dragon Boat ni abih lenguh badan badan nih hehehe



Please Respect Cyclists.We Are Road User Too

5 comments:

Shazly said...

See you there mate..

Shazly Khan

Canopus said...

Salam Bro, nak bertanya, mana boleh dapat input pasal kolam renang tu? I'm staying in P18 (weekend ajer. Tq k. Ini kali pertama join event macam ni!!

heero yui said...

ntah ler bro.. ari tu ada daalm website Perbadanan Putrajaya tapi aku cari balik tadi tak der la plak...utk info yang aku tau aku swim sesi malam kul 8-10pm....then kalu tak salah aku ari khamis sesi ptg kul 5-7pm khas utk wanita jer

Malaysia Biggest Printing Co. said...

HI ! ANYONE HERE CAN EMAIL ME THE XTERRA LOGO IN AI FILE ( ADOBE ILLUSTRATOR FILE ) ? colors1661@gmail.com

heero yui said...

malaysia biggers printing ; batter u contact the organizer..mayb shazly or juliana can help u