need sport massage??

for those who like to do sport massage selepas memerah tenaga training sepanjang hari di sini i like to recommend to you all terutama yang tinggal berhampiran putrajaya area one of the best sport massage that i already done mmmmmmm dah lebih dari tiga kali rasanya.....

actually this fella is my office mate and he is profesional in sport massage so yang ni halal punya yer bukan rumah urut mcm kat bukit bintang tu hehehe and this one is just only for Men hehehe (maap yer mak cik makcik akak akak sekalian kawan saya nih takut skit ngn pompuan hehehe)

kelayakan yang dia ada bukan sebarangan selain dari level 3 in sport massage he also ex-sport scince (SU14) at uitm with anugerah dekan semasa konvo dulu hehehe he also part time
Physiotherapy di HUKM and ISN dulu at HUKM and some times ISN...

massage akan dilakukan di rumah tukang urut ni sendiri hehehe di presint 9 putrajaya dengan bayaran hanya serendah
RM40 utk full body massage friend price that i got (kalu korang nak massage just mention my name bagitau jer korang kawan aku )....kalu g kt luar pon dah dekat RM100 rasanya utk full body massage nih.......Anda malu???? dont worried bout that ,he got bilik khas utk massage ni with massage table inside that room so kalu datang ngn kawan ker ngn saper ker tak der la segan sangat. kawan aku ni pon tak kawin lagi tinggal bujang jer apa nak malu hehehehe

to saper saper yang berminat blh g sendiri di presint 9 putrajaya (batter malam ler) ni dgn membuat booking dulu takut mamat nih tak der la plak kalu korang malu gak nak aku bawakkan pon blh tak der hal tak der charge tambahan pon.

korang blh contact dia di : 013-2052571 (pian)
selain dari massage he also can be instructor for senamrobik utk orang tua / berumur dan mempunyai kelayakan sekiranya pihak pengurusan office anda mahu membuat UKJK di di tempat anda..

(Nnti aku tambah detail and pic)


Please Respect Cyclists.We Are Road User Too

6 comments:

qistory said...

tak yah gi sport2 massage ni...soh bini massage lagi best...muahahaha!

Beskal Chap Ayam said...

bini pandai urut nanti jadi lain hw hwa hwa hwa

heero yui said...

ni sport massage kalu wife buat kang lain plak jenis massage yang dibuatnya hehehe

qistory said...

massage itu yg best tu...wakakaka!!!

Anonymous said...

betul la en heero yui..saya dah jmpa dgn en pian.kecederaan saya selepas saya bersukan berkurang dan bertambah baik selepas urut dgn dia.thanx for ur info..

heero yui said...

anony : ok ler tu kalu ok tak per cuma kekadang tu kalu tak kena ngn badan ni ada gak ler terasa sakit sakitnya selepas urut