Ais Kacang Best

Ari tu aku kena la bertugas luar lagi kali ni aku kena g ke Bukit Gantang Perak and Bukit Selambau Kedah,biasa la hal hal kerja nih bejalan jer keja aku susah nak bersosial ngn family huhuhuhuhu. tapi bukan tu yang aku nak citer so berbalik ler kepada tajuk asal hehehe
ais kacang yang aku nak bagitau nih bukan sebarangan ais kacang tau.. lokasi kedai ni berhampiran dengan balai bomba taiping kira mcm medan selera tu jer dekat dekat gak ler ngn taman tasek tepen tuh..kedai nih ada kalu tak salah aku ler 73 jenis ais kacang heheheh best kan sambil lepak makan ais kacang ada yong tau fu plak tuh fuhhhh best hehehe kedai nih aku dah tau time b4 aku keja lagi time tu ada adventure race ironbound siri yang pertama so mlm pas race tu nak celebrate kawan kawan bawak sini so aku pon saja ler nak memperkenalkan kat korang plak hehehe ramai yang tanya naper tak g kuala sepetang makan mee udang tapi aku resedung kuat ler tak blh nak makan udang banyak banyak gatal abih idung ni rugi rugi lagi pon aku abih keja dah malam so mana la blh g kuala sepetang tu coz time petang jer blh g malam dah tak blh dah hehehe



Please Respect Cyclists.We Are Road User Too

6 comments:

qistory said...

laaa...pendek je citer pasal ais kacang? ingatkan nak describe betapa bestnye ke ais kacang tuh, list out jenis2 ais kacang tu ker..bagi orang2 yang baca kecur air liur sket ke. ishh...tu yang mike mkn tu jenama apa tu ais kacangnye?

heero yui said...

kalu nak list out banyak sangat ler tak hapal nama..biar orang terpikir pikir macam mana la sedapnya aiskacang tuh hehehe..teman amik yang no 57 punya kot lupe ler

oola panda said...

cam best jer.. leh try nie =)

qistory said...

apa nama gerai tu ek? teringin lak nak gi

Beskal Chap Ayam said...

waw sodap nyerrrrr

heero yui said...

nama gerai ntah ler tapi kalu g tepen cari balai bomba then belakang tu mcm ada medan selera. dalam tuh jer. blh nmpak pic ais kacang banyak banyak tuh