busy month and PCM 5#

Rasanya dah dekat sebulan dah aku tak ride paling last ride pon time PCM 4# bulan lepas hehehe biasa la dok sibuk ngn training lain jer lagipon lepas aku balik dari penang dragon boat race tu aku g ke kluang seminggu pastu balik jer dari keluang terus ke miri plak seminggu pening tul dah ler tak der apa sangat yang menarik kat miri tuh malam tak der apa nak buat nak jalan dah abih pusing so lepak kat CC jer la chat dalam BBS larat ker tiap malam nak clubbing jer ish ish ishh miri ni pon lebih kepada tempat industri bukannya tempat pelancongan so tak der apa yang menarik kecuali minyak hehehe tak sempat nak rest pastu plak kena g kg gajah pantau program RMJM sebelum terima arahan kena plak g sandakan kursus hi rope tahap 2 iyoooo



PUTRAJAYA CRITICAL MASS ( PCM )

PCM ari tu memang best ramai gak yang datang laki pompuan dewasa n kanak kanak semua la ada rasanya dalam 100 lebih coz flag yang aku bawak pon 100unit abih semua diagihkan. kanak kanak pon nampak makin ramai kali ni.. ada muka muka baru n ada yang baru aku nmpk tak kenal la namanya tu aku cam biasa la stay jer kat tepi tangok orang hehehehe and tolong agihkan flag to riders yang datang..PCM kali ni di awalkan seminggu dari tarikh yang dicadangkan disebabkan ada bi
g program di putrajaya and ada PCC minggu depan tu.

cadang mulanya aku ingat nak ride bodo jer dalam 20 - 30 km/j tapi tak jadi plak hehehe aku TERfollow bdk bdk roddie ke depan hehehehe mcm cibai punya la laju dah ler shoe clip aku sebelah
dah tertanggal jenuh aku nak ride elok elok.diaorg pon bukannya ride slow2 paling slow pon aku rasa 35km/j aku sorang plak tu bdk mtb iyoooo setelah KM ker berapa ntah depan PICC kitaorg behenti rest tunggu yang lain plak sempat la aku sembang ngn sorang abang ni tapi lupa plak aku nama dia walaupon badan dia agak besar la gak tapi ride boleh tahan punya laju dasat tul.

bila riders lain semua ramai dah gerak aku and beberapa lagi riders termasuk daoh (penganjur PCM) tunggu lagi satu family yang tak sampai lagi best tul la bila tengok family ride bersama parent and anak anak dia aku pon ikut la dema sampai abis tolon cover bersama en."DB" (bukan nama sebenar)

pic gua curik dari rudy hahahaha

abih ride dalam kul 12 then terus balik ler mau tengok olympic plak hehehehe chow


Please Respect Cyclists.We Are Road User Too

4 comments:

r@ih@n said...

xpuas hati tul... pose maut jer kt dlm nie, nie yg jealous nie...

r@ih@n said...

loncat lg tinggi tau...

heero yui said...

post mesti la baik punya hahahaha nak loncat apa lagi nak patah dah kaki tu lompat dari atas batu tuh

ool@ p@nD@ said...

alang2 nk patah, patah kan la terus.. huhuhu.. ngamuk kak faezah t...