my new house

ari tu bosan bosan dok umah tetiba jer teringat umah kat semenyih tu apa a citer dah lama tak g tengok....so ptg tu ajak wife aku g tengok boleh la kira berapa lampu ker kipas ker yang nak kena beli..

mmmmmmmm tinggal jalan jer tak siap lagi


mana la kontraktor nak pasang kitchen cabinet ni


tinggi gak tangga ni bahaya ni

location : Taman Pelangi Semenyih, Semenyih, Selangor
Alamat : Ntah ler tak tau lagi...nnti aku kasi alamat korang datang la yer time aku buat kenduri masuk umah nnti

Price : Rahsia hahahahaha
tarikh dijangka siap : bulan 10 2008.
Developer : GERAK TEGUH SND. BHD (METRO KAJANG HOLDING)
jenis umah : Teres Double Story. (on the up stair u can see broga hill hehehe)



nnti aku post pic lain lagi takkan nak tunjuk semua kot tak best la

Please Respect Cyclists.We Are Road User Too

3 comments:

bola2api said...

rumah kat semenyih? nampaknya kayuh broga la tiap2 minggu hehehe.. cantik rumah...

heero yui said...

thanks aini..lepas ni broga loop jer la hehehehe bukit kat mantin on the way to seremban pon semput tambah broga hehehehe

heeroin yui said...

bila la yer boleh masuk rumah baru ni