Puchong - Seremban Ride

Dah tak tau nak ride mana minggu ni so kebetulan wife pon ajak balik umah mak mertua so aku amik keputusan balik seremban kayuh jer la dah lama gak tak kayuh rasanya sejak joint budak budak ipoh ride pusing Malaysia (KAYUHAN MAKNA) n time Critical Mass ari tu.

Start kuar umah dari puchong kul8.30am hujan plak time tu tak pe la nak tunggu tengahari kang panas sangat plak (gelap kulit i heheheheh :P)

Mula mula ride wife ada escort sekali sempat la dia amik gambar dua tiga keping nasib time aku climb bukit kat mantin tu dia tak amik kalu tak malu jer dah tercungap-cungap climb bukit tu tinggi la plak.

Perjalanan aku bermula dari Puchong – Kajang – Semenyih – Beranang – Mantin then last Seremban sebelum tiba di umah mertua di area paroi. mula - mula senyum jer latime ni boleh la lagi
nasib gambar dari belakang kalu tengok dari depan.....mmmmm

Tiba di paroi jam 11am hahahaha
average speed : 25.8km/h
average Heart Rate : 132 (macam gampang tak fit langsung...)
Max / Min Climb : 702ft / 52 ft.
Ascend / Descent : 734.91ft / 518.37ft





Please Respect Cyclists.We Are Road User Too

3 comments:

gambling said...

And also we ensure that when we enter in this specific blog site we see to it that the topic was cool to discuss and not a boring one.

Riza said...

Waa.. menarik ni, boleh try lain kali. Aku pun duduk Puchong, pas tu kampung kat Paroi.

Tapi problem takde sapa2 nak jadi support crew. :P

heero yui said...

try jer tak der support crew pon tak pe asalkan prepare mental n fizikal elok elok