No Titile

hehehehe dah sekian lama tak mem"blog"kan diri nih sampai ada yang tegur dah nak bersawang dah tak update langsung hehehe sorriy la..berikut adalah sebab sebab dan alasan naper tak update :

a)sibuk
b)sibuk
c)sibuk giler
d)dah giler hehehehe

sebenarnya bulan nih aku terlampau sibuk ngn keja dalam sebulan ni jumlah hari yang aku ada d rumah dan office tak sampai 10 ari selebihnya outstation jer balik umah utk semalam kemas beg utk outstation ke tampat yang lain plak huh huh huh kesian wife aku dah ler penakut tinggal kat umah sorang sorang.....nasib balik ler sebelum tuh aku dah bawak wife honeymoon dulu hehehe

on the 1st week dulu aku cuma bertugas di Blue Wave Hotel Shah Alam jer ada course kat situ so urusetia jemput aku jadi urusetia bersama utk mengadakan Ujian Kecergasan Jasmani Kebangsaan (UKJK) so ada ler peserta yang dapat Emas, Perak and Gangsa n ada gak yang tak layak langsung sebab sebabnya tak payah ler nak xplain heheh

then aku kena g langkawi plak coz aku dilantik antara jawatankuasa kerja utk menyiapkan dokumentasi bagi kementerian aku mendapatkan MS ISO 9001 : 2008, so mcm nak mmpos menyiapkan dokumen tu. makin tebal la cermin mata aku nnti dok ngadap PC jer otak pon dah makin biol hehehehe tengok la dalam site KBS nih huh huh huh nasib balik la sempat gak ler bershopping sakan kat sana kalu tak rugi jer g buat keja jer hehehehe (tapi harga dah agak mahal yer kat sana pon)

balik jer dari langkawi tu aku kena siapkan dokumen tender pusat siber rakan muda lagi yang terbantut seketika...setelah diteliti dan diamati semula maka ari nih iklan tender tersebut berjaya disiapkan and diiklankan dalam paper and site kerajaan nih

sementara nak siap dokumen tu aku kena lagi outstation nih tapi dekat jer 3ari 2 mlm di holiday villa subang plak hehehehe sekali lagi wife aku kena tingal..kesian.....so0 ari nih masuk office balik blh la layan chat dalam FB n BBS hehehe

kesimpulannya dah hampir 3minggu lebih aku tak ride tak jogg no dragonboating and tak swim langsung walaupon swimming pool sebelah rumah jer..selain dari buat keja ngadap pc keja yang aku buat ialah makan hehehe (macam dah naik balik jer badan nih)

utk makluman aku cuma dilantik sebagai jawatankuasa spesifikasi tender dan teknikal pusat siber sahaja bukan jawatankuasa pemilihan so jangan jer nak bodek mintak pilih syarikat korang dapatkan tender tersebut yer hehehehe and tender tersebut hanya baru diiklankan pada hari nih tak kuar lagi yer sehingga pembekal yang berminat menghadiri salah satu taklimat tender yang diadakan yer lepas tu baru tender dikeluarkan (sehari selepas taklimat kedua tender diadakan) - paham tak apa aku cakap nih hehehe

ok la tu kan apa pon keja teruk mcm mana pon kesihatan diri kena la jaga yer so mlm sok mari la ramai ramai joint ride PCM di Putrajaya nih kumpul di depan istana keadilan kul9.00 pm then start ride mayb on 9.00pm.

ari sabtu nih aku g melaka blh ler lepak makan ikan bakar kat umbai yer mmmmmmm then isnin gerak g taklimat tender di taiping then 2 april taklimat tender di kota kinabalu plak..3april menteri aku nak g bukit selambau plak then 5april bukit gantang uh huh huh amacam gak agak biler la aku nak bersosial ngn family yer leceh tuh kalu hal hal politik nih dicampur dengan kerja.... tak lerh nak cakap or complain banyak menteri aku ada joint facebook ngn aku nih hehehe sorry yer Dato' Sri hehehehehehe



Please Respect Cyclists.We Are Road User Too

4 comments:

miss♥wahida said...

hoi..bznye kawan aku nie...

qistory said...

huish...ini bz kalah mamanda menteri ni. cian bini kat umah, peluk bantal je malam2..kikiki

heero yui said...

ntah ler penat dah rasanya keja nih nak buat mcm mana mencari sesuap nasi huh huh huh... memanda menteri tau kasi arahan jer pas kat bos maka si bos pon memaksa kita yang kuli memerah tenaga ler

Beskal Chap Ayam said...

amboi bz nyerrr kalah menteri.