crazy...

hari tu before new year (waaahhhhh dah lama tak kayuh yer) aku ada ler kayuh ngn member aku budak bangsar naik Goh Tong Jaya (road to genting already closed to cyclist).mcm biasa ler kan dah naik arah sana tu semua rider tau mcm mana peritnya kan blm to puncak genting lagi like hell..tapi bukan tu yang aku nak bagitau ni coz balik dari Goh Tong tu kitaorg turun balik mmang laju n aku sedar aku betol betol laju kepala siap bawah handle lagi..
setibanya di hospital org asli gombak tu sambil sambil pack barang nak balik belek belek la meter........tengok tengok max speed waahhhhhhhhhhhhh what i'm doing, i ride more than 100km/j mmmmmmmmmmmmmmmm betol ker ni. my friend said "are u mad????!!!!!" aku balas dengan selamber "i'm not mad just anak ahmed" (ahmad is my father name hehehe) look my max 117.2km/j hahahaha but crazy ka utk capai selaju tu and aku buat kesimpulan my meter yang crazy dah bengong kot hehehehe coz rasanya paling laju pon mayb dalam 50km/j+- jer. i'm not so crazy to speed so fast like that and speed kills hehehehe




Please Respect Cyclists.We Are Road User Too

4 comments:

Beskal Chap Ayam said...

2 kali laju dari Roadbike tukar mtb laaa pulak

heero yui said...

hahhaa jangan main main dgn mtb hehehehe

rudy said...

wahahahahaha lama tak blog..
gila kau.. laju itu macam.. ko buat superman ke hapa... sayur le Roadbike

heero yui said...

alo rudy : sibuk skit la tahun baru ni dengan psal nak pilihanraya la dengan aku pindah umah baru la tak sempat mau blog...yg tu aku rasa meter aku yang bengong tu patut 160km/j hahahahah tak der la aku slow jer time tu