Disebalik Tadbir

hehehehe mesti ada yang ingat tajuk aku tu bersangkut paut ngn Cycling activities hehehehe tak der la saja jer nak berkongsi bout my new house that still dalam pembikinan dengan kata lain penambahan apa yang patut jer hehehehe

On that day my wife and i amik cuti saja ler nak berehat padahal pagi tu aku still kena msk office siapkan keja sekali bos aku kat tak payah ler amik cuti g jer la berehat hahahahaha walaupon baki cuti aku lagi 32 hari tapi utk hari ni still tak payah potong lagi sehari hehehehehe.

So lepas siapkan keja tu tunggu jap wife datang amik kat office then kitaorang terus g tengok umah kalu diikutkan nak g cari kipas angin kat Jalan Pudu but dah alang alang cuti g ler tengok umah dulu....sekali dah sampai tu ingatkan tak buat apa lagi tengok tengok dah nak siap dah pon...aku punya kontraktor tu tak bagitau ler dia dah start buat duit proses apa pon tak mintak bagus tul..


siling with downlight at main hall and dining hall


kitchen cabinet

Grill dalam proses pemasangan

Badject siap perhengahan bulan ni pastu baru blh masuk pindah dah hehehehehe

Please Respect Cyclists.We Are Road User Too

10 comments:

balq15 said...

pergh...siap wat plaster siling wif downlight tuh...x agak2...
kt sana murah x kalo nk wat custom made kitchen cabinet?
ipoh mhl n x byk choice...cam nk runner gi ikea je...

heero yui said...

hehehehe ada rezeki skit tu yg buat tuh kalu tak jenuh la gak....4 kitchen cabinet sini mmang lagi murah dari ipoh but kena pandai pilih kedai dulu ler and bahan bahannya..kitaorg punya kira ok la gak pricenya coz siap dapat buat island lagi......kalu ikea yer mmmmmm rasanya tak best ler kitchen cabinet dia design tak menarik ker mcm lebih sesuai for appartment jer but for those who like their concept ok ler

heero yui said...

lupa plak so mcm mana ur baby hehehe sihat tak...scary la nak amik tau lebih mcm mana rasa bany nak kuar nnti takut plak kalu ada rezeki time wife nak beranak hehehe

Man CIOCC said...

Salam, bila dah pindah ke Semenyih bolehlah join grup Bangi & Kajang kayuh...Sebulan sekali kami ke Lenggeng, Broga, Sg Tekala...bla bla bla...Bgn Lalang, Bkt Pelandok...

heero yui said...

man COICC : pindah insyallah minggu depan kot kalu tak der apa hal ler...ok ler tu kalu tak der hal blh la kayuh sekali saya pon dok kayuh sorang sorang jer g seremban

balq15 said...

hehe...rumah kta kecik je...kalo pakai yg design ikea ok le...
baby alhamdulillah sihat...setakat nih xde jaundice...
xperience time delivered? hehehe..time ur wife nk deliver nnti tau la cane...it's not that scary though..kami yg prmpn yg bersalin.bkn kome.

Beskal Chap Ayam said...

Cantik umah

heero yui said...

BCA : macihh

bola2api said...

bila nak buat majlis panas rumah?? hehe

heero yui said...

aini : nnti aku buat ko jgn tak datang plak tau bawak semua geng geng PCM skali laki bini tapi kena tunggu aku kumpul duit balik dulu ler baru buat house warming hehehehe