POWERMAN 2008

on 9 Nov yang lepas berkumpul la semua powerman powerman di semenanjung utk cabaran "Powerman 2008" so my wife and i cannot miss for this hehehehehe actually come to amik gambar jer hehehehehe
malam tu lepak makan ngn geng geng marshall then bout 10pm baru balik hotel yang jauh bangett aku stay kat damai laut cibai punya jauh dah ler tak best (tapi tido nyenyak la gak :P)
sok paginya on 7.30 aku dah sampai starting line but tak sempat nak amik gambar when the elite cat start so sempat time sprint cat start jer.....but kesilapan aku pas amik gambar coz aku tersalah setting shuttle tengok dalam monitor mcm ok tapi bila dah transfer dalam pc alamat hampass gambar banyak tak cantik leceh tul la so some of this pic i take from aini with permission haaa (click at her name to see or curik ur pic hehehehe)

race bermula dengan lancar with cuaca yang elok ler tak hujan tak ler panas sangat sikit prob berlaku bila peserta bercampur pada disiplin berbasikal and nak buat u-turn coz some of rider yang u-turn and some riders that in catagory sprint akan terus utk disiplin berlari plak kecoh gak ler kat sini coz kekadang tu marshall tersilap arah nak dema uturn ker or terus then prob lagi when peserta elite yang dah u-turn sampai then nak lari plak tersilap diarah utk u-turn lagi....tapi bagi aku la patut peserta sendiri yang kena tau jalan mana nak g bukan harapkan pada marshall jer kan ker on the nite before ada breefing so kena la tumpukan perhatian......

akhirnya powerman 2008 dimenangi oleh peserta dari afrika selatan apa nama ntah nnti aku edit balik story ni tak der idea ler :P

tapi ngeri tul aku tengok la punya la ramai yang menggunakan bike cervelo iyooooo

so here some action pic

Fong time running dah lari amik beskal plak cervelo cervelo lagi cervelo lagi ka iyooo
aaarrrrgggghhhhhh

shahrom

after lagi prepare to run again Elite winner second place for elite cat..look at the time
some of marshall action





Please Respect Cyclists.We Are Road User Too

4 comments:

rudy said...

bro... hahahah kat manjung pulok ko nih.. pcm depan ko gi tak?

heero yui said...

biasa ler berjalan tengok race sambil makan angin hehehehehe PMC bilan ni insyallah kalu tak der apa hal gua g

Angah said...

Akyu pun sokmo pegi race ngan hubby... dia pengadil aku biasanya department lain la...

combining work with pleasure.. I like...

oola panda said...

an dpt blanket powerman..
huhuhu..
(best nyer ader org bg wpun x p tgk ari 2..)