KL DOWNTOWN 2008

macam mana nak cakap dah pasal KL Downtown ni coz it's was soo soo sooooo great :P and for me la this event adalah acara DH terbaik bagi tahun ni......

dua hari aku di lokasi macam macam berlaku. on the training day sahaja berapa banyak tiub tyre yang pecah aku pon tak tau ler....ada gak yang rims pon pecah so kutip la balik spoke banyak banyak tu tolong clearkan jalan hinggakan ada yang patah tangan la kaki la sapaikan rusuk pon injured tak gitu uncle bully :P........

on the race day memang havoc with the participant and the crowd....pagi pagi lagi aku sudah ada at starting point on the top of Bukit Komonwelth.. race sedikit tergangu after lunch coz hujan lebat turun and make the track so wet so banyak ler kemalangan ada yang sempat aku amik gambar tapi utk merespect rider yang jatuh tu baik aku tak post pic dlm ni

keja aku naik turun naik turun amik gambar and ada beratus gambar yang aku amik sampai ke petang so enjoy some of the pic here.....


beat my time mmm
mm 00.00


some pic at event sit
e



Starting Point


Cedric and Peat a
utograph


steve peat with his kembar "mat pit"

Peat and Garcia Bike

just closed to that tiang



tengok le gaya photographer masing masing hehehehehe


indonesia rider using s
port rims caya la bro












Cedric Garcia....for clear pic click at the pic and pandai pandai la korang save pic tu then zoomkan


For full result at this link

Congratulations to the Events Organizer : KSH CYCLES, TIME TRADING, QUICK RELEASE ADVENTURE,R.O.A.M and OAKLEY ALSO TO ALL SPONSORS

to the riders that joint this event and want their pic plese let me no and give ur no i will email ur pic itu pon kalu ur pic aku sempat amik ler

more and more and more pic at this link

Please Respect Cyclists.We Are Road User Too

4 comments:

bud said...

steve peat and mat pit? make me jealous!!
can I have some pics for my blog? :p

heero yui said...

hehehehehe mat pit is steve younger brother hehehehe

sure...just take it no problem

rudy said...

perghh... semakin megganas ko nih heero.. gambar yang menarik.

sampai hati ko gi tak roger aku... takpe hins hins

heero yui said...

hahaha sori rudy aku bdjct ko memang dah ada kat sana aku cari gak ler ari tu hehehee