layan lap

bukan gua yang layan lap..tapi ari tu tengah sibuk n penin ngn keja saja ler aku bukak cyling site apa yang patut yer la dah serabut kepala buat keja kekadang tu kena la rest kejap kan so biler bukak site apa nama ntah aku lupa amik aku terjumpa pic nih sempoi kan..layan lap siku dah nak cecah jalan dah tuh

aku rasa ni antara acara keirin or time trial suatu masa dahulu ler velodrom dulu takde lagi so mcm nih ler......Sempoii kan??

Please Respect Cyclists.We Are Road User Too

7 comments:

heero yui said...

aiseh sorry bro don't know la bout that

KeLoLo said...

Disregard the comments about where to download XRumer 5.0 Palladium. It's a spam. It's been flooding blogs' comments all over.

Beskal Chap Ayam-CUBE said...

mcm mana tawanan bukit putus yg baru

heero yui said...

BCA : eh...mana tau??? bro ker yang potong sy naik Myvi Putih ada bike cube tuh???? ride ok ler kayuh dari k.pilah ari tu saja mau try jalan baru mau putus napas gak ler hehehe

heero yui said...

eh silap rasanya Myvi Hitam bersama CUBE putih :P

Beskal Chap Ayam-CUBE said...

myvi hitam 1627 aku nak amik gambar tapi laju sangat hehehe. Kat ulu bendol ramai lagi rider..... amacam seronok tak ???

heero yui said...

hahah ada perasan time dah nak sampai bawah tuh..korang ride ramai ramai ker g ulu bendol tuh? ada nmpak 3 4 orng kat sana angkat tangan jer la tak singgah pon hehehe..ride ok jer tak perit sangat coz dari k.pilah to seremban bukit dia kejap jer pastu dah turun bukit all da way..nak balik semenyih dah time tuh :P