rezeki gua hahaha

setelah berhempas pulas dayung la training la terpilih gak aku akhirnya mewakili malaysia dalam acara dragon boat hahahaha bukan power sangat pon aku ni tapi dah org offer takkan tak nak kot kan.
event yang akan aku g nnti : 8th Asian Dragon Boat Championships 2008" di penang. lantak la dalam malaysia ker luar malaysia ker jnji main....
kalu di lihatkan pada rekod negara negara yang power seperti singapore, indonesia, china semua team tu memang tak der keja lain selain dari training jer tapi kitaorg masing masing ada job masing masing tu yang kena pohon surat cuti tanpa rekod utk trainig tu. full time training la lepas ni mcm dulu balik mamposs aku


(nama gua tu hehehehe...alamat bos gua kena padam rahsia kerajaan hehehehe)



wish me luck yer....lepas ni kena la stop jap ride yer

Please Respect Cyclists.We Are Road User Too

4 comments:

bola2api said...

penang ker.. ingatkan Beijing tadi hehe

heero yui said...

penganjur tak bagi kitaorg g beijing la takut kerajaan bankrup coz nak kena bagi rm1juta setiap orang lepas balik nnti coz bawak balik emas hahahahaha

Anonymous said...

Bro gagah sungguh mendaki bukit mantin next time roger2 kalau nak balik seremban boleh saya join - azizi putrajaya

heero yui said...

alopp azizi...next time kalu ada ride lagi aku roger