GEMUK

aku dah gemuk huh huh huh

dah lama betul tak masuk gym or training sebulan lebih rasanya. tengah hari tadi g timbang badan kat gym dulu 74kg skang dah 79kg huh huh huh perut pon on da way nak boroi :(
lemak sudah berkumpul di tepi pinggang huh huh huh
Minggu depan ada race water rafting kat kapit, tenggelam la raft aku huh huh huh



Please Respect Cyclists.We Are Road User Too

2 comments:

bola2api said...

after sebulan lu naik 5kg??? lu makan budak ke haper?? hahahha :P just kidding

heero yui said...

hahaha ntah ler bdn ni kalu duduk saja mmang cepat naik tambah plak makan beselera jer hehehe