Pencen????

Fuhh...... kalu di kira kira dah berapa lama dah aku tak ride or pegang basikal nih mmmmmmm adakah aku di kira dah pencen or sedang bercuti dari arena pem'basikal'nan nih hahaha

tak tau ler biler aku akan start kayuh balik..my manager cakap kalu tak nak kayuh tu g ler jogging ker swim ker tapi ntah ler malas plak dah rasanya...target game or event mmang dah ada dah cuma tak tau ler biler nak mula balik hehehehe Trithlon PD pon dah dekat nih tapi apa persediaan pon tak buat langsung so tak masuk ler kang lemas tengah laut time swim kang naya jer dah ler 1.5km tu bukannya 50m jer hehehe

balik keja skang terus balik umah layan tengok tv jer apa workout pon tak buat harap dumbbell jer ada tapi dah berhabuk hahahaha

dah tu skang ni ada selection utk Malaysia Dragon Boat Team pon aku dah malas nak g hahahaha padahal nak g Shang Hai @ China tu rugi ler kalu tak dapat g hehehe tak per la lagi baik aku berehat dulu.. my target skang ni cuma Kayuh Lasak @ Penang jamboree jer hujung tahun nih ok tak??? :P



so adakah aku dikira berpencen mmmm tidak sama sekali so bagi kengkawan yang nak beli bike aku tu terutamanya En. Mohd Nizal a.k.a EJ Rockhopper Biru JANGAN HARAP LER hahahahaha


Please Respect Cyclists.We Are Road User Too

8 comments:

kay karim said...

bukan pencen tp rehat seketika.. =D

heero yui said...

tak tau la kay kalu berehat pon berapa lama mau berehat ntah ler :P

Angah said...

mcm nampak perut ada sikit boroi haha..

specialized tarmac SL...hehehe, makcik nak berubah angin main road plak

heero yui said...

uishhh mana ada boroi six pad tak ilang lagi tuh cuma tinggal bayang bayang dia jer hahaha.....

apa class kayuh roddie heheheh ayat ayat berunsur jealous :P

Ajo said...

Bro, sebelom kayuh lasak JOM pekene powerman dulu... register bukak lagi... NEWTON RUN bulan 9 pon macam lazat. Tapi susah nak register.. hampehh!!

Ajo said...

bro, sebelom kayuhlasak bolan 12, meh pekene sukan manjung dulu.. bolan 11. registration lom tutup lagi. NEWTON RUN bolan 9 pon macam lazat gak..

heero yui said...

ajo : yg powerman tu insyallah g kot cuma tak tau jadi peserta ker or cuma photographer jer hehehe

Madisyn said...

Nice stuff here. Enjoyed reading the post.