ICE ROOM

hari tu saja ler balik keja ikut nilai..dah lama dah perasan kedai ni tapi tak berkesempatan mau singgah ler. kedai yang dimaksudkan nih ialah ICE ROOM, kedai jual ice cream hehehehe memang sempoi kedai dia jual pelbagai jenis ice cream tapi ada gak ler makanan cuma specialize dia bab ice cream jer la so ari tu kitaorag try ice cream yg bermula dari menu paling atas and 2nd next time datang baru try yg 3rd plak heheheeciter banyak tak guna tngok pic ni ler :P

Menu


last sekali habissss :D


Please Respect Cyclists.We Are Road User Too

3 comments:

Aku dan Basikal said...

bestnya. mesti sedap kan. umpppppphhh nak sikit.

Dijemput kayuhan belia di http://akudanbasikal.blogspot.com/2010/06/kayuhan-belia-di-kuala-selangor.html

syalie said...

bole bagi direction tak utk gi kedai ni..?tq..

heero yui said...

ok kalu kuar dari tol PLUS nilai tu amik kanan then terus jer sampai nmpak shell sebelah kanan tak sampai 1km then blh nmpak gak building colour hijau sebelah kanan jalan. depan skit ada trafic light blh buat u-turn kat situ..ada paham ka apa aku mengarut nih hahahaa